0
Nákupný košík
Váš košík je prázdny.
Čokoláda GIANDUIJA 10x25g
Kód tovaru: 1004060003
Pre zobrazenie cien sa prosím prihláste...

Tie najlepšie kakaové zrná, zabezpečujú, že čokoláda MagicaCiok su udržuje prirodzenú chuť. Príprava čokolády Magica Ciok na parnej tryske Obsah vrecka zmiešajte so 150 ml mlieka a na parnej tryske kávovaru priveďte k varu. Pre dosiahnutie jemnej konzistencie a väčšej hustoty, nechajte čokoládu prevariť na tryske cca 20 sekúnd. Príprava čokolády Magica Ciok vo výrobníku čokolády Na jeden liter mlieka, použite cca 6 vreciek čokolády. Rozmixujte a nalejte do výrobníku čokolády. Výrobník čokolády nastavte na 90°C. Po dosiahnutí varu, nechajte zmes zhustnúť do požadovanej konzistencie a znížte teplotu na cca 65°C. Príprava čokolády Magica Ciok na sporáku Obsah vrecka zmiešajte so 150 ml mlieka a za stáleho miešania priveďte k varu. Pre dosiahnutie jemnej konzistencie a väčšej hustoty, nechajte čokoládu prevariť ešte asi 20 sekúnd. Zloženie čokolády Magica Ciok: Cukor, nízkotučné kakao, kukuričný škrob, soľ, vanilín.